TRENR - Julegavetips
Julen nærmer seg med stormskritt! Vi har julegaver som passer alle, enten om det er søsteren din som vil opp av sofaen, bestemoren din som ønsker en deilig massasje eller triatleten som vil pleie sår muskulatur. Her er en oversikt over våre produkter og tjenester.Treningsveiledning

Perfekt for de som ønsker å komme i gang med trening eller som synes det er vanskelig å finne frem i verdenen med utallige treningstips. For 399,- får man 4 uker med treningsveiledning og oppfølging. Det vil si at vi lager en treningsplan som er personlig tilpasset dine behov og mål. Det finnes ingen gulloppskrift, og derfor bør treningen tilpasses individuelt for å få maksimalt utbytte.


Vi hjelper deg dit du vil!


Det første vi gjør er å kartlegge dine behov. Deretter setter vi oss ned og analyserer informasjonen og setter opp en langtidsplan frem mot ditt mål. Så får du tilsendt langtidsplanen og en 4-ukers periodeplan for de første ukene. Vi vet at belastning ikke kun handler om hvor hard treningsøkten var, men summen av jobb, familie, trening og alt annet som foregår i din hverdag. Derfor planlegger vi treningen slik at den skal passe inn i din hverdag. Underveis i perioden får du oppfølging på hvordan det går, og ved behov justerer vi planen din.


Det er ingen bindingstid og du velger selv om du vil fortsette med 4 nye uker.Massasjeprodukter fra Moji

Vi tilbyr også innovative massasjeprodukter fra den amerikanske produsenten Moji, som leverer produkter med stålkuler som gir dyp og god massasje. I motsetning til ordinære produkter av skum, gjør de frittrullende kulene at massasje blir dypere og mer konsentrert på de musklene du ønsker å massere. Hvis du bruker massasje aktivt i treningshverdagen din på områder som er spesielt utsatt, kan du forebygge skader. Er du så uheldig at du har fått en skade eller sliter med smerter, så kan du bruke Moji-produkter for å behandle disse.Moji Curve PRO - 549,-

Curve gir best massasje på større muskelgrupper. Lår og legger er ypperlige områder for denne massøren, og et glimrende produkt for å styrke restitusjonen og forhindre skader i muskulaturen.

Moji Mini PRO - 349,-

Mini er all-rounderen alle elsker! Den festes på hånden og kommer til på alle områder. Kulene øverst og nederst er litt større for at du skal kunne legge ekstra trykk på enkeltområder. Dette produktet passer alle, fra idrettsutøveren til den eldre som sliter med smerter i kneet eller ryggen. Super gave til både bestemor og triatleten!

Moji Foot PRO - 449,-

Foot er spesielt designet for føtter og ypperlig hvis du sliter med strekk eller plantar fasciitt. Hvis du løper er Foot et godt skadeforebyggende produkt. Den har antiskli på undersiden og plasseres enkelt på gulvet for massasje.

Moji-produkter bestilles i vår nettbutikk og treningsveiledning bestilles ved å sende oss en mail til kontakt_trenr@icloud.com eller via kontaktskjemaet nederst på siden her.
Med ønsker om en god jul og et godt nytt treningsår i 2018!


Hilsen Rebekka og Nikolai

#trening #moji #inspirasjon #motivasjon #tips